اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/11/15 - 14:48
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان:

توزیع بیش از ۱۷ هزار تن کود در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تأمین و توزیع کامل نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان در فصول کشت خبر داد و گفت: از ابتدای امسال حدود ۱۷ هزار و ۸۴۴ تن کود کشاورزی در استان توزیع شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید علی لاهوتی بیان داشت: از طریق تولیدات داخلی و واردات اقدام به تامین به موقع و توزیع تمامی نهاده های کشاورزی مورد نیاز فصول کشت پاییزه از مرداد ماه در سراسر استان نموده است و بحمدالله در این فصل کشت از لحاظ تامین کودهای کشاورزی هیچگونه مشکلی به وجود نیامد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: کارگزاران شرکت بر اساس برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان، اقدام به خریداری نهاده‌ها کرده و پس از ورود به انبارها در سراسر شهرستان‌های استان، اقدام به توزیع بین کشاورزان نمودند.

وی در ادامه گفت: مقدار کودهای کشاورزی توزیع شده از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۱۷۸۴۴ تن می‌باشد که از این مقدار، ۱۵۰۹۳ تن مربوط به کودهای ازته، ۱۱۹۵ تن کودهای پتاسه و ۱۵۵۶ تن کودهای فسفاته می‌باشد که طی ۵۵۸۰۴ حواله الکترونیکی صادر شده توسط کارشناسان پهنه سازمان جهاد کشاورزی استان، در اختیار کارگزاران جهت توزیع بین کشاورزان قرار گرفت.

لاهوتی در پایان به نقش مهم شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در تامین و توزیع انواع نهاده‌های کشاورزی اشاره کرد و اعلام داشت که این شرکت با توجه به تعهدی که در قبال کشاورزان دارد، تمام وقت در مسیر تهیه به موقع کودهای کشاورزی برای فصول مختلف کشت تلاش خود را به کار می‌گیرد.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار
  • کد خبر : 244373
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب