اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1402/11/18 - 16:24
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ذخایر مطمئن کودهای شیمیایی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت خدمات حمایتی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از ذخایر مطمئن بیش از هفت هزار تنی انواع کود در این استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بوراحمد، علی لاهوتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری علی‌رغم همه چالش‌های بین‌المللی در حوزه تأمین نهاده‌های کشاورزی، تاکنون بیش از یک و نیم میلیون تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه در سطح کشور تدارک دیده شده و طی دو ماهه ابتدای سال جاری در حدود 750 هزار تن بین استانهای کشور توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به میزان ذخیره استراتژیک کودهای کشاورزی اشاره و اعلام کرد: هم‌اکنون بیش از 500 هزار تن انواع کودهای کشاورزی در سطح کشور و میزان هفت هزار و 400 تن در انبارهای استان ذخیره است که ذخیره مطمئن و قابل اتکایی است.

لاهوتی ادامه داد: برنامه ابلاغی توزیع در سال جاری در حدود سه و نیم میلیون تن در سطح کشور و 35 هزار تن برای استان است و با تمهیدات لازم با توکل بر خدا، برنامه ابلاغی را به طور کامل اجرایی خواهیم کرد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: با عنایت به استقبال کشاورزان از مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سال جاری، قطعاً سال پرمصرفی را در مصرف کودهای کشاورزی در راستای افزایش کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار,روزانه,اخبار و رویدادها
  • کد خبر : 36918
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب