سرانه مصرف ماهی در کهگیلویه و بویراحمد به 7کیلوگرم می رسد
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: قبل از شیوع کرونا ویروس سرانه مصرف ماهی در استان 7 و نیم کیلوگرم بوده اما با شیوع این بیماری به حدود 7 کیلوگرم رسیده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد“حمزه جانبازی” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: مصرف ماهی به فاکتورهایی از جمله قیمت، کیفیت و همچنین فرهنگ سازی و آگاهی از روش های مختلف طبخ در ارتباط است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان 21 کیلوگرم است تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی در ایران حدود 12 و نیم کیلوگرم است که این نسبت در استان ما قبل از شیوع کرونا ویروس 7 و نیم کیلوگرم بوده که با شیوع بیماری کرونا به حدود 7 کیلوگرم رسیده است.
مدیرکل شیلات کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: از جمله برنامه ریزی های لازم برای افزایش مصرف ماهی در استان می توان به اجرای کلاس های آموزشی در زمینه روش های مختلف طبخ، فواید مصرف ماهی برای سلامتی و همچنین فرهنگ سازی در زمینه مصرف ماهی اشاره کرد.