کاهش حق بیمه شخص ثالث تراکتور و کمباین
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از کاهش 30 درصدی حق بیمه شخص ثالث صاحبان تراکتور و کمباین خبر داد.
رشد اقتصادی مثبت و مستمر بخش کشاورزی/ایجاد زمینه سرمایه گذاری و اشتغال پایدار روستایی و عشایری اولویت وزارت جهاد کشاورزی
قائم مقام معاونت امور اقتصادی و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه خودکفایی در تولید گندم نتیجه برنامه ریزی و سرمایه گذاری خوب در این بخش است، گفت: کشاورزی از بخش هایی بود که توانست در شرایط تحریم رشد اقتصادی مثبت و مستمر داشته باشد.
آمادگی کهگیلویه و بویراحمد برای صادرات انگور و سیب
مدیرکل امور اقتصادی استانداری از آمادگی کهگیلویه وبویراحمد برای صادرات دو میوه ی انگور و سیب به سایر استانها خبر داد.
تولید 15 تن ماهی خاویاری در کهگیلویه و بویراحمد
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تولید 15 تن ماهی خاویاری در این استان خبر داد.
تامین آب شرب ساکنان مهریان با حفظ حقابه کشاورزان
سرپرست جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تامین آب شرب ساکنان مهریان با حفظ حقابه کشاورزان صورت انجام میگیرد.
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت میباشد را به مردم ایران زمین بطور عام و فعالان بخش کشاورزی بطور خاص تبریک و تهنیت عرض کرده
هیچ بلاتکلیفی مدیریتی در جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد وجود ندارد
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در یادداشتی اعلام کرده است که هیچ بلاتکیفی مدیریتی در این سازمان وجود ندارد و امورات مرتبط با بخش کشاورزی به روال عادی خود در جریان است.
هیچ بلاتکلیفی مدیریتی در جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد وجود ندارد
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در یادداشتی اعلام کرده است که هیچ بلاتکیفی مدیریتی در این سازمان وجود ندارد و امورات مرتبط با بخش کشاورزی به روال عادی خود در جریان است.
میوه مورد نیاز بازار در ایام نوروز تأمین شده است
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تأمین میوه مورد نیاز شب عید در این استان خبر داد.
رستگار، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد شد
با حکم محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی، علیرضا رستگار به عنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.