اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/05/31 - 07:42
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

خدمات جهاد کشاورزی در چاروسای کهگیلویه؛ از آموزش دامداران تا حمایت از کشاورزان

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات آموزشی، حمایتی و عمرانی در بخش چاروسای این شهرستان طی مردادماه سال جاری خبر داد و گفت: آموزش دامداران، توزیع نهاده‌های کشاورزی، پایش مزارع برنج، پیگیری مشکلات آب و توسعه زیرساخت‌های کشاورزی از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در این منطقه است.

3566581

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، حکمت‌الله همتی‌نژاد با اشاره به خدمات ارائه‌شده در مرکز جهاد کشاورزی چاروسا اظهار کرد: آموزش مستمر دامداران در زمینه‌های مختلف کشاورزی و دامپروری در دستور کار قرار دارد و در همین راستا کلاس‌های آموزشی درباره آفات و بیماری‌های محصولات کشاورزی و همچنین بیماری تب مالت، راه‌های انتقال و روش‌های پیشگیری از آن برگزار شده است.

وی افزود: در راستای حمایت از کشاورزان و تأمین نهاده‌های مورد نیاز آنان، نزدیک به یک هزار و پانصد کیسه کود بین کشاورزان منطقه چاروسا توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه همچنین از تلاش برای توسعه کشت سبزی و صیفی در منازل خبر داد و گفت: کشاورزان را به کشت سبزی و صیفی خانگی و حتی عرضه محصولات مازاد بر نیاز خانوار تشویق کرده‌ایم و در این مسیر، همکاری و حمایت‌های لازم را از آنان خواهیم داشت.

همتی‌نژاد با اشاره به بازدیدهای میدانی از مزارع برنج چاروسا اظهار کرد: در گفت‌وگو با کشاورزان برنجکار، بر مدیریت صحیح آب تأکید شد؛ چراکه مدیریت مصرف آب در مزارع نقش مهمی در پایداری تولید دارد.

وی خاطرنشان کرد: البته در زمینه تأمین آب و پمپاژ نیز مشکلاتی وجود دارد که برای رفع آنها نیازمند همکاری و پیگیری دستگاه‌های مرتبط هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به کشت برنج در سطح ۷۰ هکتار از اراضی این بخش، پایش تغذیه و آفات مزارع برنج را از دیگر اقدامات جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: وضعیت تغذیه و آفات مزارع به‌صورت مستمر پایش می‌شود تا در صورت مشاهده هرگونه مشکل، اقدامات لازم در کوتاه‌ترین زمان انجام گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه همچنین به پیگیری وضعیت کانال‌های آبرسانی روستای دره‌خواجه اشاره کرد و گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده، کانال‌های آبرسانی این روستا مورد بررسی قرار گرفت تا در نقاطی که نیاز به اقدام و همکاری وجود دارد، جهاد کشاورزی برای رفع مشکلات موجود همکاری و پیگیری لازم را انجام دهد.

همتی‌نژاد ادامه داد: احداث و مرمت کانال‌های آبرسانی و ایجاد و بهسازی جاده‌های بین مزارع نیز در دستور کار قرار گرفته است و اجرای این اقدامات، رضایت کشاورزان منطقه را به دنبال داشته است.

وی تأکید کرد: جهاد کشاورزی تلاش می‌کند با حضور میدانی، آموزش، تأمین نهاده، پایش مزارع و پیگیری مشکلات زیرساختی، زمینه را برای افزایش بهره‌وری و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و دامداران چاروسا فراهم کند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 285240
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب