اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/12/21 - 11:58
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
گامی در اجرای پدافند غیرعامل:

تجهیز هشت نانوایی در بهمئی به گاز مایع برای تداوم تولید نان در شرایط بحرانی

در راستای اجرای پدافند غیرعامل و با هدف تضمین امنیت غذایی، هشت واحد نانوایی در شهرستان بهمئی به سیلندر گاز مایع (ال‌پی‌جی) مجهز شدند تا در شرایط بحرانی یا قطع گاز، تولید نان برای شهروندان بدون وقفه ادامه یابد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اکبر زکی نژاد، اظهار کرد: در راستای مدیریت پایدار خدمات نانوایی و آمادگی برای شرایط اضطراری احتمالی، ۸ واحد نانوایی در شهرستان بهمئی به سیلندر گاز مایع (ال پی جی) مجهز شدند.

مدیر جهاد کشاورزی بهمئی خاطرنشان کرد: این اقدام با هدف تأمین امنیت غذایی و جلوگیری از وقفه در تولید نان در شرایط بحرانی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص کشور و لزوم اتخاذ تدابیر پدافند غیرعامل، با همکاری استانداری، فرمانداری و جهاد کشاورزی، تعداد ۱۶ سیلندر گاز مایع با سوخت ال پی جی به واحدهای نانوایی این شهرستان تحویل داده شده است.

زکی نژاد افزود: این تعداد سیلندر بین ۸ واحد نانوایی در نقاط مختلف شهری و بخش‌های شهرستان بهمئی توزیع شده است تا در صورت بروز هرگونه شرایط اضطراری، تولید نان با هیچ مشکلی مواجه نشود و دغدغه‌ای برای شهروندان در این خصوص وجود نداشته باشد.

وی تأکید کرد: این آمادگی به منظور حفظ جریان پایدار تأمین نان برای مردم در شرایط بحرانی و جنگی احتمالی اتخاذ شده است و از این حیث هیچ نگرانی برای شهروندان وجود نخواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 249906
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب