اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/01/12 - 13:36
  • - تعداد بازدید: 20
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع ۱۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد در بازار مارگون

مدیر جهاد کشاورزی مارگون از توزیع بیش از ۱۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد با قیمت مصوب دولتی در سطح این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، طهمورث جاودان‌خرد اظهار کرد: در مجموع یک‌هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ منجمد با قیمت مصوب دولتی، هر کیلوگرم ۲۴۳ هزار تومان، در سطح شهرستان توزیع شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مارگون افزود: این محموله به عاملان توزیع تحویل داده شده تا به‌صورت عادلانه و بدون واسطه در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

وی با تأکید بر هدف اجرای این طرح تصریح کرد: این اقدام با هدف حمایت از اقشار کم‌درآمد و همچنین کنترل نوسانات قیمتی در بازار انجام شده است.

جاودان‌خرد با اشاره به روند نظارتی این فرآیند گفت: نظارت کامل بر تمامی مراحل توزیع توسط کارشناسان جهاد کشاورزی و دستگاه‌های نظارتی انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود گوشت‌های عرضه‌شده با رعایت کامل استانداردهای بهداشتی و کیفی به دست مردم می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: طرح‌های تنظیم بازار در روزهای آینده نیز با ادامه تزریق گوشت تنظیم بازاری دنبال خواهد شد تا آرامش و ثبات در بازار شهرستان مارگون حفظ شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 253512
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب