اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/09/10 - 14:43
  • - تعداد بازدید: 69
  • - تعداد بازدیدکننده: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راهبرد نوین دامداری برای جهش تولید گوشت در کهگیلویه و بویراحمد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از اجرای پروژه همزمان‌سازی فحلی برای ۶۰۰ رأس دام در سطح روستاهای استان با هدف مدیریت یکپارچه زایش، افزایش نرخ باروری و تولید بره‌های همسان در جهت تقویت امنیت غذایی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، سید امین اله آقاشیری اظهار داشت: در راستای تحقق سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی و تأمین پایدار منابع پروتئینی کشور، پروژه همزمان‌سازی فحلی برای ۶۰۰ رأس دام روستایی با اعتبار بالغ بر ۳ میلیارد ریال در استان انجام می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح با هدف تقویت امنیت غذایی کشور و ارتقای بهره‌وری در زنجیره تولید پروتئین حیوانی اجرا می شود.

وی افزود: همزمان‌سازی فحلی یک راهکار علمی و مدیریتی است که چرخه تولیدمثل میش‌ها را در یک بازه زمانی مشخص متمرکز می‌کند و این امر موجب افزایش نرخ باروری، کاهش هزینه‌های نگهداری و مدیریت یکپارچه زایش‌ها می‌شود. همچنین این فناوری نه‌تنها رفاه دامداران را بهبود می‌بخشد، بلکه با تولید بره‌های همسن و سالم، زمینه افزایش کمی و کیفی تولید گوشت کشور را فراهم می‌آورد.

آقاشیری با تأکید بر نقش محوری تولیدات دامی داخلی در امنیت غذایی خاطرنشان کرد: به کارگیری روش های نوین، گامی بلند در جهت خودکفایی تولید گوشت، کاهش وابستگی به واردات و حفظ پایداری معیشت روستاییان خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار
  • کد خبر : 232209
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب