اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/09/05 - 18:03
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد:

زعفران کم‌آب‌بر؛ میراث ملی ایرانیان در دستان زنان روستایی

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم‌آب‌بر با توجه به خشکسالی، بر توانمندسازی زنان روستایی برای حرکت به سمت کشت‌های پرسود و کم‌آب‌بر تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، زهره حبیبی در بازدید از مزرعه کشت زعفران در روستای تل آب از توابع سپید لوداب، با اشاره به تأکیدات رضا فرازی رییس سازمان بر تغییر الگوی کشت و ترویج محصولات کم‌آب‌بر در کنار صیانت از زعفران به عنوان میراثی ملی، از برگزاری کارگاه آموزشی کشت این محصول برای زنان روستایی خبر داد.

مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بر اجرای برنامه‌های توانمندسازی زنان روستایی و ترویج کشت گیاهان دارویی سودآور و کم‌آب‌بر مثل زعفران تأکید کرد و افزود: اینگونه فعالیت‌ها نه‌تنها در ایجاد اشتغال و درآمد پایدار نقش بسزایی دارد، بلکه گامی مهم در جهت توسعه پایدار کشاورزی استان نیز محسوب می‌شود.

حبیبی با اشاره به عملکرد مطلوب زعفران در استان، اظهار داشت: الگوسازی مزارعی مانند این مزرعه زعفران خانم وکیلی، می‌تواند مشوقی برای سایر زنان و کشاورزان منطقه به منظور حرکت به سمت کشت‌های جایگزین و پرسود باشد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی علاوه بر زنان روستایی منطقه لوداب، کارشناسان امور زنان استان و شهرستان به همراه مسئول و کارشناس مرکز جهاد کشاورزی لوداب نیز حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 231658
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب