اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/03/03 - 15:19
  • - تعداد بازدید: 27
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشت ۵۲ رقم آزمایشی از محصولات کشاورزی دیم در گچساران

مدیر جهاد کشاورزی گچساران از کشت ۵۲ رقم از محصولات کشاوزی در پایگاه نوآوری این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، لیلا عطا زاده مدیر جهاد کشاورزی گچساران از راه اندازی پایگاه نوآوری یافته‌های تحقیقاتی دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: این پایگاه فرصتی مناسب برای آشنایی کشاورزان با یافته‌های جدید است.

وی افزود: در این پایگاه ۵۲ رقم محصولات کشاوزی در سطح یک هکتار کشت شده است.

عطازاده خاطرنشان کرد: بذور ماش، گندم معمولی، گندم دوروم، حیوبات، عدس، نخود جو، لگوم‌های علوفه‌ای خلرو از جمله محصولاتی است که در پایگاه نوآوری گچساران کشت شده است.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این پایگاه مصداق سازی برای کشاورزان به منظور تسهیل در پذیرش یافته است، گفت: کشاورزان با حضور در این پایگاه‌ها با جدیدترین ارقام دیم آشنا شدند.

عطازاده تصریح کرد: تلاش می‌شود تا با اجرای کلاس‌های آموزش و مهارت افزایی بتوان بخش از خلاء دانشی و عملکردی کشاورزان را بهبود داده و از این محل بتوان در افزایش ضریب نفوذ دانش و ارقام در اراضی اقدام کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 267159
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب