اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/05/15 - 11:00
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۵۴ مورد صدور اخطار اول برای متقاضیان پرونده های واگذاری

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از صدور ۵۴ مورد اخطار اول برای متقاضیان طرحهای واگذاری دارای پیشرفت فیزیکی کمتر از حد انتظار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، عباس بویراحمدی با اعلام این خبر گفت: بر اساس ضوابط واگذاری برای طرح های کشاورزی و غیر کشاورزی اعم از صنعتی، گردشگری و طرحهای وابسته به کشاورزی و.. که دارای پیشرفت فیزیکی کمتر از حد انتظار بودند اخطار اول صادر شد.

 بویراحمدی هدف از این کار را اطمینان از تحقق تعهدات و پیشرفت فیزیکی قابل قبول طرح ها عنوان و تصریح کرد: این روند برای کلیه واگذاری های با پیشرفت فیزیکی زیر ۵۰ درصد انجام و برای همه آن ها اخطار صادر خواهد شد.

 وی با اشاره به این که بهره برداری صحیح از اراضی ملی وظیفه امور اراضی است، ادامه داد: در صورت عدم مراجعه و پیگیری ارباب رجوع و عدم احیا اراضی اخطار دوم صادر خواهد شد.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: چنانچه در پیشرفت فیزیکی طرحها تغییری ایجاد نشود، کمیسیون واگذاری، طرح را فسخ خواهد کرد.

بویراحمدی در پایان اظهار داشت: عوامل نظارتی به صورت مستمر از اراضی واگذار شده به طرح ها بازدید می کنند و در صورت عدم انجام تعهدات توسط متقاضی، تصمیمات لازم اخذ و اقدام قانونی لازم صورت می گیرد.

Top of Form

Bottom of Form

Top of Form

Bottom of Form

 

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار,روزانه,اخبار و رویدادها
  • کد خبر : 208840
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب