اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/01/21 - 13:02
  • - تعداد بازدید: 23
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید ۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ طی سال گذشته در کهگیلویه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه از تولید و عرضه ۵ هزار و ۵۰۰ تُن گوشت طیور در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با وجود شرایط خاص سال گذشته و ایام پرتقاضای عید و گردش پذیر بودن کهگیلویه، هیچ‌گونه کمبودی در تأمین مرغ در این شهرستان وجود نداشت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، حکمت‌الله همتی‌نژاد اظهار کرد: تولید مستمر و برنامه‌ریزی مناسب در واحدهای مرغداری موجب شد بازار این کالای اساسی در شهرستان کهگیلویه در وضعیت پایدار قرار داشته باشد.

وی با اشاره به دو جنگ تحمیلی، ماه رمضان، گردش پذیر بودن شهرستان و تعطیلات عید نوروز افزود: با وجود فشارهای ناشی از جنگ‌های تحمیلی و افزایش تقاضا در ایام پایانی سال، روند تأمین و توزیع مرغ بدون اختلال ادامه یافت و نیاز بازار به‌طور کامل پاسخ داده شد.

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه با اشاره به فعالیت ۳۵ واحد مرغداری در شهرستان از تولیدکنندگان خواست با اطمینان خاطر نسبت به تداوم فعالیت خود اقدام کنند و گفت: انتظار داریم واحدهای مرغداری همانند سال گذشته با برنامه‌ریزی دقیق نسبت به جوجه‌ریزی اقدام کنند و دغدغه‌ای از بابت تأمین نهاده‌ها نداشته باشند.

همتی‌نژاد ادامه داد: تولیدکنندگان می‌توانند با مراجعه به بانک کشاورزی از تسهیلات کم‌بهره برای تأمین نهاده‌های مورد نیاز بهره‌مند شوند که این موضوع نقش مهمی در پایداری تولید دارد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 255722
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب