اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/02/28 - 07:09
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدیدکننده: 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیش بینی برداشت ۶۰۰ تن لوبیا در باشت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان باشت از کشت ۲۹۳ هکتار لوبیا در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۶۰۰ تن از این محصول برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سیده فاطمه حسینی مدیر جهاد کشاورزی باشت اظهار کرد: سال جاری ۲۹۳ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت لوبیا رفته است که با توجه به شرایط مناسب آب‌وهوایی و حاصلخیزی خاک منطقه، انتظار می‌رود حدود ۶۰۰ تن محصول از این سطح برداشت شود.

 

وی افزود: تنوع‌بخشی به الگوی کشت، بهبود حاصلخیزی خاک، افزایش درآمد کشاورزان، تأمین نیاز بازار و کاهش وابستگی به واردات از مهم‌ترین اهداف توسعه کشت این محصول در شهرستان است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: با استمرار حمایت‌های فنی و برنامه‌ریزی مناسب، روند تولید محصولات راهبردی در باشت ادامه یابد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 265632
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب