هماهنگی برای برگزاری مراسم ارتحال امام راحل و برگزاری سوگواری شهادت امام جعفر صادق(ع)
نشست هماهنگی جهت برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم بزرگداشت سی و چهارمین سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و همچنین گرامیداشت روز حماسه آفرین 15 خرداد در محل دفتر نمایندگی ولی فقیه سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست حجتالاسلام ابراهیم طاووسیان با اشاره به اهمیت دو مناسبت سالروز ارتحال بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و قیام سرنوشت ساز پانزدهم خرداد گفت: روز 15 خرداد نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است که هرگز از حافظه تاریخ سیاسی ایران پاک نخواهد شد و 14 خرداد نیز سالروز عروج ملکوتی بزرگ مردی است که همه ما مردم ایران و حتی مردم منطقه و تمام جهان اسلام، مدیون او هستیم و این مراسم باید هر سال بهتر از سال گذشته برگزار شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد هدف از برگزاری این برنامه ها را تجدید میثاق با امام و رهبری عنوان کرد و افزود: هماهنگی و تعامل همه واحدهای ستادی و شهرستانی در برگزاری با شکوه مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) ضروری است.
در ادامه جلسه بعد از بحث و تبادل نظر، برنامه های روز ارتحال حضرت امام (ره) و قیام خونین 15 خرداد در سازمان جهاد کشاورزی برنامه ریزی شده و مصوباتی از جمله برگزاری محفل انس با قرآن و مراسم عزاداری، فضاسازی مطلوب محیطی، تولید محتوا و عکس نوشته و انتشار در فضای مجازی، برگزاری نمایشگاه کتاب و مسابقه فرهنگی مقرر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، همچنین مراسم سوگواری و سینهزنی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از کارکنان ستادی در محل نمازخانه این سازمان برگزار شد.
این مراسم که به همت حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان برگزار شد، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد موسوی امجد (غفاریان) مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان و همچنین قرائت زیارت عاشورا و مداحی حاج آقا رضایی همراه بود. این مراسم با مداحی و سینه زنی در سوگ امام صادق علیه السلام و پذیرایی صبحانه پایان یافت.
انتهای پیام/ ش- م