اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه ،30 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/11/14 - 18:44
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدیدکننده: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با سومین روز از دهه فجر:

افتتاح کارخانه ۱۸ هزار تنی خوراک دام، طیور و آبزیان در دنا

در سومین روز از دهه فجر، کارخانه‌ تولید خوراک دام، طیور و آبزیان با ظرفیت سالانه ۱۸ هزار تن در شهرستان دنا با حضور استاندار، نماینده مجلس و دیگر مقامات استانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی در آیین افتتاحیه این طرح اعلام کرد: این پروژه با سرمایه‌ای حدود ۷۰ میلیارد تومان شامل ۴۰ میلیارد تومان سرمایه شخصی و ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات به بهره برداری رسید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت تولید این واحد را ۱۸ هزار تن عنوان کرد.

فرازی همچنین ایجاد اشتغال برای ۵۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۱۲۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم را از دیگر دستاوردهای این طرح برشمرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این کارخانه، تعداد کارخانه‌های خوراک آبزیان به چهار واحد و کارخانه‌های خوراک دام و طیور به هفت واحد در استان می‌رسد.

وی در توضیح بیشتر درباره تأثیر این طرح گفت: با توجه به وجود ۲۸۳ مزرعه پرورش ماهی در استان، راه‌اندازی این کارخانه می‌تواند نقش بسیار مؤثری در کاهش هزینه‌های تولید ایفا کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: دسترسی آسان و مستقیم به خوراک با کیفیت، وابستگی به تأمین از خارج استان را کاهش داده و از هزینه‌های حمل و نقل می‌کاهد و به افزایش رقابت‌پذیری و سودآوری فعالیت‌های آبزی‌پروری در استان کمک خواهد کرد.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار,اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 244312
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب