اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/05/10 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز مرحله دوم سنددار کردن زمین‌های کشاورزی در باشت؛ گامی برای تثبیت مالکیت

مدیر جهاد کشاورزی باشت از آغاز مرحله دوم طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی در این شهرستان با هدف رفع اختلافات ملکی و بهره‌مندی کشاورزان از تسهیلات بانکی خبر داد و گفت: جهاد کشاورزی از بهره‌برداران میخواهد برای قانونی کردن مالکیت زمین‌های خود اقدام کنند.

سنددار کردن اراضی کشاورزی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سیده فاطمه حسینی گفت: این طرح با هدف تعیین تکلیف مالکیت اراضی و حمایت از کشاورزان اجرا می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان باشت با اشاره به اهمیت این طرح برای بهره‌برداران گفت: داشتن سند رسمی پشتوانه‌ای قانونی برای کشاورز است که حقوق او را در برابر تغییر کاربری غیرمجاز و دعاوی ملکی تضمین می‌کند.

 

وی با تأکید بر مزایای این طرح برای توسعه کشاورزی افزود: با دریافت سند، کشاورزان می‌توانند به راحتی از تسهیلات بانکی استفاده کنند.

 

حسینی افزود: در مرحله دوم این طرح، فرآیند تبدیل اسناد سنتی (نسق‌ها و قولنامه‌ها) به سند تک‌برگ رسمی تسهیل شده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی باشت از تمامی بهره‌برداران و مالکان اراضی کشاورزی در این شهرستان دعوت کرد تا با در دست داشتن مدارک مالکیت خود، به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند تا از ابهامات ملکی جلوگیری شده و مسیر بهره‌مندی از خدمات دولتی و حمایت‌های توسعه‌ای هموار شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در این مرحله مراحل قانونی برای سنددار کردن ۱۰ پلاک در شهرستان باشت انجام خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 281431
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب