اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،12 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/07/09 - 13:57
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آبیاری ۱۵ هکتار از اراضی زراعی تنگ‌رواق شهرستان دنا با راه‌اندازی پمپاژ آب

مدیر جهاد کشاورزی دنا از راه اندازی تأسیسات پمپاژ و انتقال آب روستای تنگ‌رواق خبر داد و گفت: این اقدام زمینه تأمین آب حدود ۱۵ هکتار از اراضی زراعی این روستا را فراهم کرد.

61547024

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، احسان پناهنده در بازدید از تأسیسات پمپاژ آب روستای تنگ‌رواق و اراضی کشاورزی تحت پوشش این طرح، گفت: با پیگیری و اقدامات صورت‌گرفته مدیریت جهاد کشاورزی دنا، پمپاژ آب روستای تنگ‌رواق راه‌اندازی و به بهره‌برداران و کشاورزان تحویل داده شد.

مدیر جهاد کشاورزی دنا افزود: هم‌اکنون با به ثمر رسیدن تلاش کشاورزان، عملیات برداشت و دروی محصول برنج کشت‌شده در این اراضی آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع نشان‌دهنده نقش تأمین آب پایدار در فعال شدن ظرفیت‌های تولیدی اراضی کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دنا همچنین بر تداوم پیگیری برای توسعه زیرساخت‌های آب و خاک و حمایت از بهره‌برداران بخش کشاورزی با هدف افزایش بهره‌وری از منابع آب و فعال‌سازی ظرفیت اراضی کشاورزی شهرستان تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 294228
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب