اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
دوشنبه ،23 شهریور 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/06/18 - 11:30
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز برداشت محصول ماش در بخش پاتاوه شهرستان دنا

مدیر جهاد کشاورزی دنا از آغاز عملیات برداشت محصول ماش در مزارع بخش پاتاوه این شهرستان خبر داد و بر اهمیت این محصول در الگوی کشت کم‌آب‌بر تأکید کرد.

12587462_378

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، احسان پناهنده اظهار داشت: با فرارسیدن زمان رسیدگی و برداشت، کشاورزان بخش پاتاوه عملیات جمع‌آوری محصول ماش را آغاز کرده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی دنا با اشاره به ظرفیت‌های زراعی این شهرستان، افزود: ماش به دلیل دوره رشد کوتاه، نیاز آبی بسیار کم و قابلیت تثبیت نیتروژن در خاک، نقشی کلیدی در تناوب کشت و بهبود کیفیت خاک ایفا می‌کند.

وی گفت: در سال جاری، سطح زیر کشت ماش بالغ بر ۵۰ هکتار بوده و پیش‌بینی‌ می شود میزان برداشت در هر هکتار حدود ۹۰۰ کیلوگرم باشد.

مدیر جهاد کشاورزی دنا بیان کرد: برای جلوگیری از ریزش دانه‌ها در بوته و کاهش ضایعات پس از برداشت، انجام عملیات در زمان مناسب از اولویت‌های اصلی است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه کشت محصولات متنوع و کم‌آب‌بر نظیر ماش، علاوه بر مدیریت بهینه منابع آب، منجر به افزایش بهره‌وری و بهبود سطح درآمد کشاورزان می شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 289641
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب