اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/04/31 - 08:17
  • - تعداد بازدید: 28
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز عملیات نشاءکاری برنج در ۶۷۰ هکتار از مزارع شهرستان گچساران

مدیر جهاد کشاورزی گچساران از آغاز عملیات نشاءکاری در مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.

برنج گچساران

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، لیلا عطازاده اظهار داشت: امسال عملیات نشاءکاری در سطحی بالغ بر ۶۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان گچساران آغاز شده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: پیش‌بینی می‌شود به طور متوسط در هر هکتار از این مزارع، حدود شش تن محصول برداشت شود که این میزان تولید، گام مهمی در جهت تأمین امنیت غذایی و رونق اقتصادی خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: این میزان تولید، نه تنها گامی مهم در جهت تأمین امنیت غذایی استان، بلکه عاملی برای ایجاد اشتغال فصلی در مناطق روستایی شهرستان خواهد بود.

 

عطازاده خاطرنشان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گچساران با ارائه خدمات مشاوره‌ای، تأمین نهاده‌های باکیفیت و تسهیل در امر انتقال آب، تمامی توان خود را برای همراهی و پشتیبانی از بهره‌برداران بخش کشاورزی به کار گرفته است تا شاهد موفقیتی روزافزون در این عرصه باشیم.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 279668
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب