اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه ،08 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/06/28 - 08:22
  • - تعداد بازدید: 51
  • - تعداد بازدیدکننده: 45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش فنون کشت و مدیریت تولید گیاهان دارویی به زنان روستایی در دنا

دوره آموزشی آشنایی با مراحل تولید گیاهان دارویی، از انتخاب بذر تا مدیریت برداشت با هدف توسعه ظرفیت‌های تولیدی زنان روستایی در مرکز جهاد کشاورزی پاتاوه شهرستان دنا برگزار شد.

IMG_20260919_082524_670

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، این دوره آموزشی در مرکز جهاد کشاورزی پاتاوه شهرستان دنا و با هدف ارتقای دانش و مهارت زنان روستایی، توسعه فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی و آشنایی آنان با ظرفیت‌های کشت و تولید گیاهان دارویی برگزار شد.

در این دوره، مباحثی از جمله انتخاب بذر مناسب، آماده‌سازی زمین، روش‌های کاشت، اصول داشت و مراقبت از گیاه، مدیریت آبیاری و تغذیه، کنترل علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها و همچنین زمان و روش صحیح برداشت گیاهان دارویی ارائه شد.

همچنین بر ظرفیت گیاهان دارویی در ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی زنان روستایی تأکید شد و شرکت‌کنندگان با نکات کاربردی در زمینه تولید و پرورش این محصولات آشنا شدند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 291401
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

فیلم ها

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب