اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،12 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/02/06 - 11:18
  • - تعداد بازدید: 42
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اختصاص تسهیلات ویژه برای واحدهای مرغداری در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت تسهیلات تکمیلی به مرغداری های گوشتی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی در نشست ستاد تنظیم بازار استان با حضور جمعی از تولیدکنندگان مرغ گوشتی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳۰ واحد فعال مرغداری در استان وجود دارد و هر ساله در فروردین‌ماه به دلیل تمرکز جوجه‌ریزی در ماه‌های پایانی سال، با کاهش تولید در ابتدای سال روبه‌رو می‌شویم. با این حال، پس از گذر از این دوره کوتاه، شرایط تولید به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نیاز واحدهای مرغداری به حمایت مالی، افزود: مرغداران برای تکمیل طرح‌ها و افزایش ظرفیت تولید نیازمند تسهیلات تکمیلی هستند و از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهور به استان، منابع اعتباری با اولویت واحدهای نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالا اختصاص می‌یابد.

فرازی گفت: در حال حاضر میزان تولید مرغ در هر دوره جوجه‌ریزی حدود ۳۷۰ هزار قطعه است که پاسخ‌گوی نیاز استان می‌باشد.

در ادامه این نشست، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز با اشاره به مشکلات اخیر تولیدکنندگان گفت: در ماه‌های گذشته به دلیل شرایط خاص کشور و تأخیر در حمل نهاده‌ها از بنادر، روند جوجه‌ریزی با اختلال روبه‌رو شده بود که اکنون رفع شده است.

سید احسان عسکری اضافه کرد: افزایش هزینه‌های تولید و کمبود نقدینگی از جمله دغدغه‌های اصلی مرغداران بود که با همکاری دستگاه‌های مربوط، تمهیدات لازم برای رفع آن اندیشیده شده است.

عسکری همچنین از آمادگی بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به مرغداران خبر داد و ابراز امیدواری کرد با اجرای این حمایت‌ها، بازار مرغ استان به ثبات و آرامش برسد.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار
  • کد خبر : 259824
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب