تعهد 22 هزار هکتاری کهگیلویه و بویراحمد در طرح کشت قراردادی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعهد این استان 22 هزار هکتار در طرح کشت قراردادی است.
وی اظهارکرد: مهمترین اهداف این طرح ها حمایت از محصولات استراتژیک و همچنین برقراری امنیت و اقتدار غذایی کشور است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه گندم، مهم ترین محصول استراتژیک است افزود: در این زمینه دولت مشوق هایی قرار داده که در کشت محصولات آب بر محدودیتی ایجاد شود.
معتمدی پور تصریح کرد: تعهد استان کهگیلویه و بویراحمد 22 هزار هکتار در طرح کشت قراردادی و 65 هزار هکتار در طرح جهش تولید در دیمزارهاست.
وی پرداخت 100 هزار تومان کرایه حمل به کشاورزان به ازای هر تن گندم تحویلی به مراکز خرید، ارائه آموزشهای رایگان و دانش بنیان به کشاورزان، یارانه بیمه محصولات کشاورزی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، یارانه کود و سایر نهاده ها مثل سم، بذر و تامین تجهیزات و ادوات کشاورزی را از جمله مشوق های دولت برشمرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از کشاورزان دعوت کرد برای راهنمایی و اطلاع دقیق به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
معتمدی پور تاکید کرد: اجرای این طرح ها موجب می شود نگاه دانش بنیان در تولید کشاورزی به ویژه تولید گندم داشته باشیم.
وی بیان کرد: طرح کشت قراردادی مهم ترین طرح مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی است و منجر به افزایش تولید خواهد شد.