اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه ،08 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/07/01 - 10:16
  • - تعداد بازدید: 61
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توسعه زنجیره تأمین/ کلید تقویت امنیت غذایی در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نقش راهبردی واحدهای صنایع تبدیلی در امنیت غذایی، بر توسعه کشت قراردادی میان کشاورزان و صنایع آردسازی تأکید کرد.

IMG_20260923_095916_625

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی در دیدار با حامد جورابلی مدیرعامل کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج، بر اهمیت حمایت از واحدهای صنعتی بزرگ در زنجیره تولید محصولات کشاورزی تأکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جایگاه اقتصادی این کارخانه و نقش کلیدی پنج واحد تولیدی آن در اشتغال‌زایی و پایداری تولید، اظهار داشت: این مجموعه یکی از طرح‌های مهم اقتصادی استان است که با ایفای نقش در تأمین مواد اولیه، از امنیت غذایی استان حمایت می‌کند.

وی در ادامه با تمرکز بر محوریت تولید گندم، پیشنهاد «کشت قراردادی» را میان کشاورزان و کارخانه مطرح کرد و افزود: تعامل مستقیم میان تولیدکننده و صنایع تبدیلی می‌تواند از طریق افزایش بهره‌وری و پایداری تولید، منجر به رونق اقتصادی بخش کشاورزی و تقویت امنیت غذایی استان شود.

در این دیدار همچنین راهکارهای حمایتی جهت تسهیل فرآیند تولید و افزایش بازدهی تولید گندم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است معاون بهبود تولیدات گیاهی و مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار,اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 292564
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

IMG_20260923_095920_944

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب