اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،31 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1402/12/22 - 00:26
  • - تعداد بازدید: 17
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خسارت میلیاردی زلزله به بخش کشاورزی در شهرستان دنا/ارزیابی ها ادامه دارد+تصاویر

الیاس تاج دینی از وارد شدن خسارت اولیه 95میلیارد تومان به بخش های کشاورزی در شهرستان دنا در پی زلزله پنج‌شنبه خبرداد.

خسارت میلیاردی زلزله به بخش کشاورزی در شهرستان دنا/ارزیابی ها ادامه دارد+تصاویر
 
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد الیاس تاج دینی در گفت و گو با صبح زاگرس در خصوص آخرین خسارات صورت گرفته به بخش کشاورزی شهرستان دنا گفت: از زمان لحظه وقوع زلزله تیم های ارزیابی این سازمان به شهرستان دنا که مرکز این زلزله بود اعزام و ارزیابی های تخصصی خویش را در حوزه های مختلف کشاورزی آغاز کردند.
 

وی افزود: در خصوص خسارت ها به به بخش شیلات بخش های از مزارع پرورش ماهی ما آسیب جدی دیدند که در حال ارزیابی است که متاسفانه بخشی از این مزارع به طور کلی تخریب شدند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: 95میلیارد تومان خسارت تا کنون براساس ارزیابی های اولیه صورت گرفته است که استخرها، ساختمان ها و گلخانه های شهرستان دنا وارد شده است.

وی در ادامه گفت: در طرح های شیلات متاسفانه حجم خسارت بسیار بالا است و بخش زیادی از استخرها شکسته و مزارع پرورش ماهی نیز از بین رفتند.

تاج دینی گفت: بدون شک تعداد خسارات بسیار بالا است که این حجم از خسارت به واسطه ریزش سنگ ها و تخریب استخرها صورت گرفته است .

وی تاکیدکرد: این فقط آمار خسارت یک آمار اولیه است و قطعا میزان خسارت ها در بازدید های میدانی که باتوجه به شرایط جوی کمی سخت است ادامه خواهد داشت و در گزارشات بعدی نیز به تفضیل تمام خسارت ها به طور دقیق برآورد و اعلام خواهدشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تمام خسارت های اولیه هم به ستاد مدیریت بحران استان و وزارت جهاد کشاورزی اعلام و ارزیابی های میدانی نیز در حال انجام است.

انتهای پیام/

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار ویژه,اخبار و رویدادها
  • کد خبر : 128819
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب