اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
جمعه ،30 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/10/25 - 11:38
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش ۳۰ درصدی طلای سرخ در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد زعفران استان را از مرغوب‌ترین نمونه‌های کشور دانست و از رشد ۳۰ درصدی تولید این محصول راهبردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی اظهار داشت: در سال زراعی جاری، حدود ۱۹۰ کیلوگرم زعفران از مزارع استان برداشت شد که نشان‌دهنده رشدی چشمگیر و حدود ۳۰ درصدی نسبت به دوره مشابه گذشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد این موفقیت را حاصل دو عامل اصلی افزایش سطح زیر کشت و افزایش تولید در واحد سطح عنوان کرد و گفت: هم‌اکنون ۴۵ هکتار از اراضی استان به کشت این طلای سرخ اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب استان، زعفران تولیدی کهگیلویه و بویراحمد از مرغوب‌ترین نمونه‌های کشور محسوب می‌شود و ظرفیت بسیار بالایی برای ارتقای کیفی و کمی دارد.

فرازی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد برای بهره‌برداران طی سال گذشته، نقش مؤثری در افزایش دانش فنی کشاورزان و در نتیجه، بهبود کیفیت و کمیت محصول داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، زعفران را محصولی راهبردی و کم‌آب‌بر خواند و تأکید کرد: این محصول، گزینه‌ای ایده‌آل برای کشت در زمین‌های درجه دو و سه و در اقلیم‌های سردسیری و نیمه‌گرمسیری استان است و با توجه به شرایط خشکسالی، کشت محصولاتی مانند زعفران که صرفه اقتصادی بالا و مصرف آب پایینی دارند، به کشاورزان توصیه می شود.

وی با اشاره به دیگر مزایای اقتصادی این محصول گفت: زعفران ماندگاری طولانی و هزینه حمل و نقل ناچیزی در مقایسه با بسیاری از محصولات دارد.

وی افزود: زعفران علاوه بر سودآوری مستقیم، قابلیت بالایی برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان فراهم می‌کند که این امر منجر به اشتغال‌زایی بییشتر در بخش کشاورزی می شود.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار
  • کد خبر : 237919
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب