اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
شنبه ،02 آبان 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/07/13 - 20:24
  • - تعداد بازدید: 70
  • - تعداد بازدیدکننده: 62
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وصول هشت میلیارد ریال عواید دولتی از فروش اراضی واگذاری در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از وصول هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال عواید دولتی حاصل از واگذاری اراضی برای اجرای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

فرازی اراضی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی اظهار داشت: این میزان درآمد در راستای سیاست‌های صیانت از اراضی ملی و دولتی و با هدف ساماندهی واگذاری‌ها برای طرح‌های تولیدی و کشاورزی محقق شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه بهره‌برداری از زمین‌های واگذاری به صورت دقیق توسط کارشناسان امور اراضی انجام می‌گیرد و هرگونه انحراف از اجرای طرح یا عدم اجرای طرح در موعد مقرر، مطابق قانون با پیگرد قانونی و فسخ قرارداد همراه خواهد بود.

فرازی تاکید کرد: واگذاری اراضی ملی برای توسعه طرح‌های تولیدی و اشتغالزایی، یکی از ابزارهای اصلی در جهت اشتغال‌زایی و تحقق امنیت غذایی در کهگیلویه و بویراحمد می باشد.

  • گروه خبری : اخبار و رویدادها,اخبار ,اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 295047
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب