اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،12 مهر 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/05/12 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 78
  • - تعداد بازدیدکننده: 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پرداخت مستقیم یارانه کود به کشاورزان در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه پرداخت یارانه نهاده کشاورزی کود به شکل مستقیم آغاز شده گفت:کشاورزانی که از تاریخ هشتم اردیبهشت امسال کودهای فسفاته و پتاسه خریداری کرده‌اند مشمول پرداخت یارانه می‌شوند.

172960220

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به نقل از خبرگزاری ایرنا، سید علی لاهوتی افزود: تاکنون شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد مبالغ یارانه ۲۱ نفر از کشاورزان استان به مبلغ ۸۵۰ میلیون ریال را به حساب آنان را واریز کرده است.

 

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کشاورزان با مراجعه به عاملان فروش (کارگزاران)، مراکز خدمات و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان نسبت به ثبت شماره شبای خود در سامانه پایش اقدام کنند.

 

لاهوتی عنوان کرد: این طرح با هدف پرداخت یارانه‌ها در انتهای زنجیره تولید، حمایت از امنیت پایدار غذایی و کاهش هزینه‌های تولید عملیاتی شده است‌.

 

وی ابراز داشت: به منظور تحقق حمایت هدفمند از کشاورزان، کمک به توان آنان برای تامین کودهای کشاورزی، متعادل سازی در مصرف بهینه از تمام کودها به ویژه کودهای فسفاته و پتاسه و افزایش بهره‌وری طرح واریز مستقیم یارانه کودهای فسفاته و پتاسه در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی بیان کرد:مصرف بهینه و متعادل کودهای کشاورزی به ویژه کودهای فسفاته و پتاسه تا میزان ۶۰درصد می‌تواند بازدهی محصولات کشاورزی را افزایش دهد.

 

۱۱۷ هزار بهره‌بردار حوزه کشاورزی در استان ۷۶۳هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد فعالیت تولیدی دارند.

 

سالیانه حدود یک میلیون تن محصول در ۲۷۰هزار زمین کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تولید است.

  • گروه خبری : اخبار,دیگر رسانه ها
  • کد خبر : 281928
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب