اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1402/12/22 - 03:35
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیش بینی مبارزه با ملخ صحرایی در سطح 600 هزار هکتار تا تیرماه امسال

سازمان حفظ نباتات کشور پیش بینی کرد با موج جدید هجوم ملخ های صحرایی از چهارم فروردین به کشور حدود 500 تا 600 هزار هکتار مبارزه با این آفت تا اواخر تیر امسال صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: از چهارم فروردین، حمله ملخ های صحرایی از سمت عربستان به استان های خوزستان، بوشهر و بخش کوچکی از ایلام شروع شده و ادامه دارد و تا دیروز در این مناطق در سطح 2 هزار هکتار مبارزه با این آفت انجام شده است.

سعید معین افزود: در حال حاضر 13 شهر در استان خوزستان در معرض هجوم ملخ های صحرایی با تراکم های شدید، متوسط و ضعیف قرار دارد.

وی اظهار داشت: تراکم هجوم دستجات ملخ های صحرایی در شهرهای هندیجان، بهبهان، دزفول، رامشیر و رامهرمز شدید و در شهرهایی مانند ماهشهر، اهواز و آبادان متوسط و پایین است.

معین اضافه کرد: ملخ های صحرایی که به خوزستان و بوشهر هجوم آورده اند، بالدار بالغ و آماده تخم ریزی هستند و ما تلاش می کنیم که تخم ریزی انجام نشود.

وی گفت: هر ملخ صحرایی ماده 300 عدد تخم می گذارد که حدود 200 تخم آن تبدیل به پوره می شود.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان این که حمله ملخ های صحرایی بر خلاف سال های قبل که از سمت شرق و مرکز عربستان بود، امسال از سمت غرب و شمال غرب صورت گرفته و به تدریج به سمت مرکز عربستان متمایل می شود و از این رو ظرف هفته های آینده فشاری که بر استان های خوزستان و بوشهر آمده است به تدریج متمایل به مناطق پایین دست می شود و سراسر بوشهر و بخش هایی از استان های فارس و هرمزگان را فرا می گیرد.

وی ضمن ابراز خشنودی از تامین اعتبارات مبارزه با ملخ های صحرایی توسط ستاد بحران کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار داشت: مبلغ 15 میلیارد تومانی که برای مبارزه با ملخ صحرایی درخواست کرده بودیم تامین و در دو روز آخر اسفند بین استان های مورد نظر توزیع شد.

معین افزود: این اعتبارات هزینه ای و تملکی را صرف تامین تجهیزات و لوازم، سوخت و امکانات حمل و نقل کردیم.

وی با اشاره به درخواست 100 میلیارد تومانی سازمان حفظ نباتات کشور برای مبارزه با ملخ صحرایی گفت: این مبلغ در هفته آخر اسفند توسط ستاد بحران کشور تصویب و به هیات دولت تحویل شد و امیدواریم تا اواخر فروردین امسال از طریق سازمان برنامه و بودجه به سازمان حفظ نباتات کشور ابلاغ و در استان هایی که درگیر این آفت هستند، متناسب با حجم عملیات و مبارزه توزیع شود.


  • گروه خبری : اخبار ,اخبار,روزانه,اخبار ویژه,اخبار و رویدادها
  • کد خبر : 128836
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب