اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/03/14 - 17:07
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیش‌بینی برداشت بیش از ۶ هزار تن گندم و جو در شهرستان لنده

مدیر جهاد کشاورزی لنده از آغاز عملیات برداشت غلات در بیش از چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود بیش از شش هزار تن گندم و جو برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، مختار مشهدی زاده گفت: از مجموع سطح چهار هزار هکتار غلات در این شهرستان، دو و نیم هکتار به کشت گندم و بقیه به کشت جو اختصاص داده شده است. 

 

مدیر جهاد کشاورزی لنده افزود: با توجه به بارندگی‌های خوب سال زراعی پیش بینی می‌شود در شهرستان لنده از مزارع دیم یک و چهار دهم تن و در مزارع آبی نیز سه و سه دهم تن در هر هکتار محصول برداشت شود.

 

وی از پیش‌بینی برداشت بیش از شش هزار تن گندم و جو در این شهرستان خبرداد و اضافه کرد: در سال زراعی جاری با همکاری خوب کشاورزان با کارشناسان بیش از چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان ضمن ثبت در طرح جهش تولید در دیم زار‌ها زیر کشت رفته بود. 

 

مدیر جهاد کشاورزی لنده با اشاره به نبود مرکز خرید گندم و جو در این شهرستان، گفت: بنا بر پیگیریهای صورت گرفته سال آینده شرکت تعاونی روستایی شهرستان با تعیین مرکز خرید و نصب باسکول تمام دیجیتال برای خرید محصولات سوق و لنده اقدام می کند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 269578
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب