پیشبینی تولید ۱۲۳ هزار تن گندم در کهگیلویه و بویراحمد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از پیشبینی تولید بیش از ۱۲۳ هزار تن گندم در سال زراعی جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سالار حبیبپور با اعلام این خبر گفت: با وجود تأخیر در بارشهای پاییزی، انتظار میرود در صورت تداوم نزولات جوی، این میزان تولید محقق شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشبینی خرید ۷۰ هزار تن گندم در سال زراعی جاری، اظهار داشت: پایش مستمر مزارع، ارزیابیهای کارشناسانه و همکاری مدیران شهرستانی، نقش بسزایی در تحقق این میزان تولید ایفا میکند.
وی، مساعدت شرایط اقلیمی، تأمین بهموقع نهادهها، افزایش بهرهوری و نظارت دقیق کارشناسان جهاد کشاورزی بر فرایندهای فنی کشت را از عوامل مؤثر در افزایش تولید گندم در استان برشمرد.
نظر دهید