اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/03/02 - 08:17
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

احیای کشت چغندرقند در باشت؛تنوع‌بخشی به الگوی کشت

مدیر جهاد کشاورزی باشت از کشت ۱۲ هکتار چغندر در این شهرستان پس از سال‌ها وقفه خبر داد و گفت: کشت این گیاه باارزش نقطه عطفی در اصلاح الگوی کشت و تقویت زنجیره تأمین محصولات صنعتی در استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سیده فاطمه حسینی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان باشت اظهار داشت: با هدف تحقق تنوع در الگوی کشت و ارتقای بهره‌وری اراضی کشاورزی، امسال ۱۲ هکتار از زمین‌های این شهرستان به زیر کشت چغندرقند رفته است.

 

وی با اشاره به نقش کارشناسان مروج در تحقق این هدف افزود: بر اساس برآوردهای کارشناسی، پیش‌بینی می‌شود با پایان فصل برداشت، بالغ بر ۶۰۰ تن چغندرقند از این مزارع تولید و به بازار عرضه شود.

 

وی در تبیین اهداف راهبردی این طرح گفت: توسعه کشت چغندرقند صرفاً یک تغییر محصول نیست، بلکه گامی هدفمند در راستای تقویت زنجیره تأمین قند در سطح استان و افزایش درآمد اقتصادی کشاورزان منطقه است.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز مبرم به جایگزینی محصولات کم‌بازده با محصولات صنعتی و راهبردی، این سیاستگذاری در راستای تحقق کشاورزی پایدار در باشت با جدیت پیگیری می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 266735
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب