اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
یکشنبه ،01 شهریور 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/04/01 - 14:10
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید سالانه ۵۶۴ تن تخم‌مرغ در گچساران؛ گامی مهم در مسیر خودکفایی و امنیت غذایی

مدیر جهاد کشاورزی گچساران از تولید بیش از ۵۶۴ تن تخم‌مرغ در سال گذشته خبر داد و گفت: این میزان با مدیریت صحیح و بهره‌وری بالا در یک واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت اسمی ۴۰ هزار قطعه به دست آمده که نقش چشمگیری در امنیت غذایی و تنظیم بازار منطقه داشته است.

تخم مرغ

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، لیلا عطازاده اظهار داشت: هرچند شهرستان گچساران تنها یک واحد مرغ تخم‌گذار فعال دارد، اما همین واحد با تکیه بر دانش فنی، تغذیه بهینه و رعایت اصول بهداشتی، توانسته میزان تولید ۵۶۴ تن تخم‌مرغ را در سال گذشته به ثبت برساند.

 

مدیر جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این واحد، گفت: بیش از ۱۵ نفر به‌صورت مستقیم در این مجموعه مشغول به کار هستند و به‌طور غیرمستقیم، فعالیت‌های جانبی نظیر حمل‌ونقل، خوراک‌رسانی و بسته‌بندی، برای ده‌ها خانوار درآمدزایی ایجاد کرده است.

 

وی این واحد را نمونه‌ای از اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی دانست و بر لزوم حمایت از چنین طرح‌هایی تاکید کرد.

 

به گفته عطا زاده این واحد تولیدی، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، نقش مؤثری در تأمین نیازهای پروتئینی مردم، تنظیم بازار و تقویت امنیت غذایی در سطح شهرستان گچساران داشته است.

 

عطازاده در ادامه با بیان اینکه تامین پروتئین سفید باکیفیت، یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی است، خاطرنشان کرد: حمایت از تولیدکنندگان بخش دام و طیور و رفع موانع تولید، از اولویت‌های اصلی این مدیریت است تا با افزایش بهره‌وری، شاهد رشد روزافزون تولید محصولات اساسی باشیم.

  • گروه خبری : اخبار ,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 274305
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب