تولیدات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به 900 هزار تن میرسند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر امسال خشکسالی جدی نداشته باشیم نه تنها میزان فعلی تولیدات کشاورزی این استان را حفظ میکنیم بلکه آن را به 900 هزار تن در سال افزایش خواهیم داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، الیاس تاج الدینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برنامه کشت باغات دیم در اراضی شیبدار اظهار داشت: باغ های احداثی بیشتر شامل کشت بادام ،انگور و انجیر دیم و گل محمدی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد است.
وی افزود: در سال 1396 حدود یک هزار و 500 هکتار باغ در اراضی شیبدار این استان احداث شد.
تاج الدینی بیان کرد: توسعه باغستان های دیم در اراضی شیبدار از برنامه های اولویت دار حوزه کشاورزی این استان است که به طور جد و با برنامه ریزی مدون در حال پیگیری است.
وی عنوان کرد: در صورت مناسب بودن شرایط در سال جاری محصولات کشاورزی این استان به حدود 900 هزار تن خواهد رسید.
سالیانه حدود 850 هزار تن انواع محصول دامی، زراعی، باغی و آبزیان در این استان تولید میشود.
میزان تولید محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی سالیانه 10 هزار تن بود.
توسعه باغات در سطح استان نوپا و براساس مصوبه وزارت جهاد کشاورزی در سال 95 احداث باغ در زمین های شیب دار اجرایی شد.
این طرح در راستای استفاده بهینه از منابع آب و خاک، ایجاد اشتغال پایدار، جلوگیری از فرسایش خاک، پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهر و توسعه باغ های مثمر با هدف کمک به درآمد زایی بهره برداران روستایی اجرا می شود.
سطح باغ های استان افزون بر 44 هزار هکتار بوده که بیشتر آن ثمرده است.
انتهای پیام/بنام
