اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1404/08/03 - 11:37
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکننده: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار صمیمانه رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با کشاورزان دشتروم برای عبور از بحران آب

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به همراه استاندار در نشستی صمیمانه و رو در رو، با کشاورزان دهستان دشتروم به گفت‌وگو نشستند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، در اقدامی میدانی با هدف دیدار بی واسطه مردم و مسئولین و در راستای بررسی چالش‌های بخش کشاورزی، رضا فرازی به همراه استاندار، معاونینش و تعدادی از مسئولین استانی با کشاورزان دهستان دشتروم از توابع شهرستان بویراحمد دیدار کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار با اشاره به بحران جدی خشکسالی، بر لزوم استفاده بهینه و مدیریت هوشمندانه منابع آبی بیش از پیش تأکید کرد.

فرازی با تشریح تسهیلات و شرایط اجرای آبیاری تحت فشار، این روش را به عنوان راهکاری مهم برای عبور از بحران کم‌آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی معرفی کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در پروژه‌های پوشش انهار (سیمانی کردن کانال‌های آبیاری) و همچنین احداث و بهسازی جاده‌های بین مزارع، پس از صدور موافقت‌نامه تخصیص اعتبارات انجام خواهد گرفت.

فرازی ابراز داشت: این اقدامات نه تنها نقش مؤثری در کاهش هدررفت آب و بهبود مدیریت منابع آبی خواهد داشت، بلکه با تسهیل در تردد و دسترسی به مزارع، به رونق اقتصادی هرچه بیشتر منطقه کمک می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار و رویدادها,اخبار,روزانه,اخبار
  • کد خبر : 225028
کلمات کلیدی
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب