اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،29 مرداد 1405
سازمان جهادکشاورزی استان کهکیلویه و بویراحمد
  • 1405/05/28 - 07:17
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشت لوبیا در بیش از هزار هکتار از اراضی بویراحمد

مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد از کشت لوبیا در سطح یک هزار و ۳۰۱ هکتار از اراضی این شهرستان بر اساس الگوی کشت خبر داد.

لوبیا

به گزارش روابط‌ عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، مهدخت حبیبی با اشاره به اهمیت کشت حبوبات در الگوی کشت شهرستان، اظهار داشت: لوبیا یکی از محصولات اساسی و با ارزش در سبد کشاورزی شهرستان بویراحمد است که کشت آن در اراضی دارای شرایط شهرستان انجام می‌شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد با بیان اینکه کشت این محصول نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال برای کشاورزان دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده پیش‌بینی می‌شود امسال عملکرد مطلوبی از این مزارع برداشت شود.

 

به گفته وی پیش بینی می شود در سال جاری 2.5 تن در هر هکتار از مزارع لوبیای شهرستان برداشت شود.

 

 

 این مقام مسئول در ادامه به کشاورزان توصیه کرد با رعایت اصول فنی و به‌کارگیری روش‌های نوین کشت، گامی مؤثر در جهت افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید بردارند.

 

 این مقام مسئول تأکید کرد: کارشناسان این مدیریت با حضور مستمر در مزارع، راهنمایی‌های لازم را در زمینه مبارزه با آفات و بیماری‌ها و نیز مدیریت بهینه مصرف آب در اختیار کشاورزان قرار می‌دهند.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 284767
شیوا مجذوب
خبرنگار

شیوا مجذوب

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب